Bureau Box is een allround communicatiebureau. Ons werk is eigentijds, out of the box en af en toe een beetje brutaal. Zowel online als offline is Bureau Box jouw partner voor effectieve en creatieve communicatie.

Weteringpad 100, 3762 ES Soest

info@bureaubox.nl

Volg ons op:

 
B

Jools Meet & Eat

Jools is een horeca-concept dat gevestigd is in de Caballero Fabriek in Den Haag. Het concept is opgesplitst in Jools Meet & Eat en Jools Food & Events.
Bij Meet & Eat worden de hardwerkende mensen in de Caballero Fabriek verwent met heerlijke koffie en lekkere broodjes. Ook kunnen bedrijven en particulieren lunches laten bezorgen door Meet & Eat. Naast catering kan men ook voor de organisatie van een vergadering of bijeenkomst bij Meet & Eat aankloppen. Voor dit uitgebreide concept werd aan Bureau Box gevraagd om een website te ontwikkelen, die aansluit bij de look & feel van Jools Meet & Eat. Tevens moesten de verschillen tussen beide concepten, Meet & Eat en Food & Events, helder vertaald worden in de website. Bezoekers komen terecht op de landingspagina meetjools.nl en maken hier een keuze om naar Meet & Eat of naar Food & Events te gaan.

Naar Meet & Eat
Opdrachtgever:

Jools

Categorie:

Design, Huisstijl, Web

Datum:

23 november 2017