Bureau Box is een allround communicatiebureau. Ons werk is eigentijds, out of the box en af en toe een beetje brutaal. Zowel online als offline is Bureau Box jouw partner voor effectieve en creatieve communicatie.

Weteringpad 100, 3762 ES Soest

info@bureaubox.nl

Volg ons op:

 
B

[ZOMER] Emma, C/NC/PT en Lily

In de zomermaanden hebben we verschillende websites opgeleverd. Allemaal met een eigen sfeer en identiteit. Wat is er zoal van de ontwerptafel gerold? De website voor Emma Vastgoed Onderhoud, C/NC/PT in Zwolle en salon Lily in Rotterdam.

Emma Vastgoedonderhoud

Voor Emma Vastgoedonderhoud heeft Box een huisstijl ontwikkeld met de frisse kleuren blauw en oranje. Daarbij hoort natuurlijk een website! Emiel en Martin van Emma, wilde graag een website waarbij rekening werd gehouden met de vindbaarheid in Google. Voorafgaand aan het copywriting-proces heeft Box daarom een zoekwoordenanalyse gedaan. De teksten zijn SEO-proof!

C/NC/PT

In Zwolle is een gloednieuwe plek geopend, waar je terecht kunt voor een brazilian wax, koffie en een knipbeurt! Rare combinatie? Nee, juist heel verrassend. Check de website die Box voor C/NC/PT heeft ontwikkeld!

Salon Lily

Sarah Schaap, eigenaresse van Salon Lily in Rotterdam, is helemaal in haar nopjes. Haar trots, haar eigen kapperszaak, is geopend! Bureau Box heeft voor Sarah een eigenzinnige en – in haar eigen woorden – “rauw Rotterdamse” sfeer neergezet op haar website salonlily.nl. Als je in de buurt bent, dan raden wij zeker aan om binnen te stappen in deze unieke en wonderlijke kapperszaak.

 

Isabel Kofflard isabel@bureaubox.nl

Isabel werkt als project manager voor Bureau Box. Daarnaast heeft ze, samen met Remi een stichting: The GreenBox.

Isabel, woonachtig in Hattem, is een echte regelneef. Ze houdt graag de touwtjes in handen; je kunt haar typeren als een 'controlfreak', maar dan in de goede zin van het woord... Isabel is nieuwsgierig, analytisch ingesteld en ze houdt van lachen!

Geen reacties

Laat een bericht achter

%d bloggers liken dit: