Bureau Box is een allround communicatiebureau. Ons werk is eigentijds, out of the box en af en toe een beetje brutaal. Zowel online als offline is Bureau Box jouw partner voor effectieve en creatieve communicatie.

Weteringpad 100, 3762 ES Soest

info@bureaubox.nl

Volg ons op:

 
B
website cncpt

Oplevering website C/NC/PT

Om bezoekers naar je winkel te lokken, trekken ondernemers alles uit de kast. Bijzondere concepten en combinaties zie je als paddestoelen uit de grond komen in de winkelstraten. Zo ook het nieuwe concept: C/NC/PT! Deze week heeft Box de website voor de bijzondere zaak in het centrum van Zwolle opgeleverd.

Hair, Wax & Coffee

C/NC/PT is een gloednieuwe winkel in Zwolle, waar je je kunt laten waxen bij Delete (ja, ook brazilian!), één van de twintig smaken koffie kunt proeven bij Kaldi en je vervolgens kunt laten verwennen door de kappers van C/NC/PT hairsalon.

Site-in-site

Om de combinatie van de drie ook terug te laten komen in de website, is er een site-in-site ontwikkeld, waar de drie merken zichzelf presenteren. Ook kun je via deze site-in-site de openingstijden bekijken of een afspraak inplannen voor een brazilian wax of voor een nieuwe coupe! Neem een kijkje in deze bijzondere winkel, offline en online.

 

Isabel Kofflard isabel@bureaubox.nl

Isabel werkt als project manager voor Bureau Box. Daarnaast heeft ze, samen met Remi een stichting: The GreenBox.

Isabel, woonachtig in Hattem, is een echte regelneef. Ze houdt graag de touwtjes in handen; je kunt haar typeren als een 'controlfreak', maar dan in de goede zin van het woord... Isabel is nieuwsgierig, analytisch ingesteld en ze houdt van lachen!

Geen reacties

Laat een bericht achter

%d bloggers liken dit: