Bureau Box is een allround communicatiebureau. Ons werk is eigentijds, out of the box en af en toe een beetje brutaal. Zowel online als offline is Bureau Box jouw partner voor effectieve en creatieve communicatie.

Weteringpad 100, 3762 ES Soest

info@bureaubox.nl

Volg ons op:

 
B

Box nu ook als stichting

Bureau Box heeft in juni 2017 non-profit communicatiebureau stichting The GreenBox opgericht. Dit non-profit communicatiebureau gaat goede doelen, stichtingen en maatschappelijke initiatieven kosteloos ondersteunen bij marketing en communicatie.

Bureau Box heeft met de stichting voor ogen een creatieve beweging van marketing- en communicatiespecialisten op gang te brengen, die hun talenten doneren aan het goede doel. Remi en Isabel gaan tevens het bestuur van de stichting vormen.

Talent gezocht!

Remi en Isabel staan er gelukkig niet alleen voor. Met hun team van designers, copywriters, illustrators, videografen, webdevelopers en ict’ers gaan zij voor het goede doel aan de slag. Maar hoe meer talent The GreenBox in huis heeft, hoe meer verschil we kunnen maken. Daarom zijn we altijd op zoek naar professionals binnen het communicatievak die willen werken aan een groenere wereld.

Wil je meewerken met The GreenBox of wil je meer over onze stichting weten? Bekijk dan de website!

Remi Huigen remi@bureaubox.nl

Remi is een echte reclamemaker is hart en nieren. Hij heeft het vermogen om abstracte problemen om te zetten in concrete en creatieve concepten, om zo jouw verhaal te vertellen. Het liefste zet Remi zijn talenten in voor een groenere wereld. Daarom heeft hij in 2017 Stichting The GreenBox in het leven geroepen.

Als Remi niet aan het werk is, zit hij het liefste samen met zijn kat Nynke bij de openhaard, met een goed glas Schotse whisky en een oude plaat van Otis.

Geen reacties

Laat een bericht achter

%d bloggers liken dit: