Bureau Box is een allround communicatiebureau. Ons werk is eigentijds, out of the box en af en toe een beetje brutaal. Zowel online als offline is Bureau Box jouw partner voor effectieve en creatieve communicatie.

Weteringpad 100, 3762 ES Soest

info@bureaubox.nl

Volg ons op:

 
B

Isabel sluit zich aan bij Bureau Box

Vanaf mei 2017 wordt Remi vergezeld door compagnon Isabel Kofflard. Als project manager zal zij aan de slag gaan om jullie projecten nog beter, sneller, en creatiever te realiseren.

Met de komst van Isabel wordt het eenmans-team uitgebreid naar een tweemans-team. Maar met de slagkracht van vijf! Remi en Isabel leerden elkaar kennen tijdens hun studie communicatie, en hebben besloten elkaars talenten aan te vullen bij Bureau Box!

Wie is Isabel?

Met een zijstap in de journalistiek is Isabel in het communicatievak terecht gekomen. Een vrolijke dame die de touwtjes stevig in handen houdt, zodat ze snel kan anticiperen op verandering. Ze houdt van koffie, Grolsch, haar honden en haar moestuin!

Wat verandert er?

Met meer mensen kunnen we meer werk aan. Maar ook halen we met Isabel meer kennis in-house: haar ervaring op het gebied van copywriting en Search Engine Optimalisation (SEO) zijn een welkome toevoeging aan het team.

Isabel wordt mede-eigenaar van Bureau Box en daarmee verandert ook de rechtsvorm. Vanaf 1 juni 2017 gaat Bureau Box door het leven als vof. Gepaard daarmee gaat dat wij een nieuw IBAN-nummer hebben (onze klanten kunnen deze vinden op hun facturen).

Onze samenwerkingen

Naast Isabel en Remi blijft het team van Bureau Box bestaan uit een mix communicatieprofessionals. We blijven gebruik maken van ons netwerk aan fotografen, designers, ict’ers, copywriters, videomarketeers, pr-managers en drukkers.

Remi Huigen remi@bureaubox.nl

Remi is een echte reclamemaker is hart en nieren. Hij heeft het vermogen om abstracte problemen om te zetten in concrete en creatieve concepten, om zo jouw verhaal te vertellen. Het liefste zet Remi zijn talenten in voor een groenere wereld. Daarom heeft hij in 2017 Stichting The GreenBox in het leven geroepen.

Als Remi niet aan het werk is, zit hij het liefste samen met zijn kat Nynke bij de openhaard, met een goed glas Schotse whisky en een oude plaat van Otis.

Geen reacties

Laat een bericht achter

%d bloggers liken dit: