Bureau Box is een allround communicatiebureau. Ons werk is eigentijds, out of the box en af en toe een beetje brutaal. Zowel online als offline is Bureau Box jouw partner voor effectieve en creatieve communicatie.

Weteringpad 100, 3762 ES Soest

info@bureaubox.nl

Volg ons op:

 
B

Bureau Box viert halloween

Het is bijna Halloween! Het feest dat in de Verenigde Staten helemaal hot is, wordt ook steeds vaker in Nederland gevierd. Je ziet Halloween feesten opdoemen en je kids op straat ‘trick or treating’. Box doet mee aan deze opkomende traditie!

De dagen worden sneller donkerder en de nachten worden langer. Dus wat is dan leuker om Halloween versieringen in huis, of kantoor, te halen. Of zelf te maken! Ik kan me nog goed herinneren hoe ik vroeger met mijn moeder de pompoenen uit zat te scheppen. Hoe plakkerig mijn handen waren, en hoe slecht mijn snijkunsten waren. Omdat ik in de tussentijd waarschijnlijk niet heel veel beter ben geworden, heb ik het snijden van de pompoen dit jaar maar aan Isabel overgelaten! Happy Halloween iedereen!

Remi Huigen remi@bureaubox.nl

Remi is een echte reclamemaker is hart en nieren. Hij heeft het vermogen om abstracte problemen om te zetten in concrete en creatieve concepten, om zo jouw verhaal te vertellen. Het liefste zet Remi zijn talenten in voor een groenere wereld. Daarom heeft hij in 2017 Stichting The GreenBox in het leven geroepen.

Als Remi niet aan het werk is, zit hij het liefste samen met zijn kat Nynke bij de openhaard, met een goed glas Schotse whisky en een oude plaat van Otis.

Geen reacties

Laat een bericht achter

%d bloggers liken dit: