Bureau Box is een allround communicatiebureau. Ons werk is eigentijds, out of the box en af en toe een beetje brutaal. Zowel online als offline is Bureau Box jouw partner voor effectieve en creatieve communicatie.

Weteringpad 100, 3762 ES Soest

info@bureaubox.nl

Volg ons op:

 
B

Box zoekt: freelance allround webdeveloper

Per 1 oktober zoeken wij een allround webdeveloper voor ca. 8 uur per week op freelance basis, waarbij de nadruk ligt op front-end development (HTML, CSS, JavaScript). Wij ontwikkelen websites met WordPress als basis.

Wat ga je doen?

Uitgaande van de online strategie(en) van opdrachtgevers ontwikkel je unieke webconcepten. Met de input die je krijgt, ga je in teamverband aan de slag om deze webapplicaties vorm te geven. Daarmee houd je rekening met de wensen en (bestaande) huisstijl van de opdrachtgever en ben je continu bezig om de gebruiksvriendelijkheid te optimaliseren. Binnen dit proces werk je samen met designers, (back-end) developers, copywriters, seo-specialisten en eindredactie.

Om dit brede takenpakket uit te voeren, heb je:

  • Goede kennis van HTML, CSS, XML, JavaScript en de bekende frameworks.
  • Kennis van PHP/HTML5/CSS/JS.
  • Goede kennis van WordPress.
  • Een vlotte persoonlijkheid, communicatief vaardig.
  • HBO werk- en denkniveau.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Wat we bieden

Bureau Box is een jong, gedreven en eigenwijs full-service communicatiebureau is Soest. Samen met een netwerk van freelancers bieden wij onze opdrachtgevers communicatie op maat. Zo kunnen we voor elke opdrachtgever het perfecte projectteam samenstellen.

Bureau Box biedt jou een flexibele en creatieve werkplek, waar je de ruimte krijgt je passie en enthousiasme te benutten. We zijn een jong bureau en we noemen onszelf eigentijds en brutaal, maar ook verantwoord. Wij bieden projecten aan op basis van een fixed-fee of op basis van uurtarief (tussen de €30 en €40).

Waarom werken met Box?

Bureau Box is een communicatiebureau anno nu. Dat houdt in dat we continu bezig zijn met leren en ontwikkelen, en ons aanpassen aan de laatste (digitale) trends. Maar het betekent ook dat we ons bewust zijn van de wereld anno nu, en de positie die we hierin innemen. Daarom zijn we dagelijks bezig met vragen als: wat is verantwoorde communicatie en wat is verantwoord design? Hoe kunnen we een effectieve toegevoegde waarde zijn voor onze opdrachtgevers, en niet alleen een gereedschap voor winstmaximalisatie? Hoe kan je als communicatiebureau bijdragen aan een groenere wereld?

Om antwoord te geven op deze vragen heeft Bureau Box in mei 2017 Stichting The GreenBox in het leven geroepen. Dit non-profit communicatiebureau, dat bestaat uit creatieve vrijwilligers, helpt burgerinitiatieven en maatschappelijke initiatieven met marketing- en communicatie. De vrijwilligers, professionals, studenten en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, bieden hun diensten pro bono aan. Hierdoor houden de opdrachtgevers meer tijd en geld over voor hun primaire doel: de wereld een beetje beter maken.

Ben jij de allround webdeveloper waar we naar op zoek zijn? Stuur dan een e-mail naar isabel@bureaubox met jouw motivatie, CV en portfolio. Join the Box!

Isabel Kofflard isabel@bureaubox.nl

Isabel werkt als project manager voor Bureau Box. Daarnaast heeft ze, samen met Remi een stichting: The GreenBox.

Isabel, woonachtig in Hattem, is een echte regelneef. Ze houdt graag de touwtjes in handen; je kunt haar typeren als een 'controlfreak', maar dan in de goede zin van het woord... Isabel is nieuwsgierig, analytisch ingesteld en ze houdt van lachen!

Geen reacties

Laat een bericht achter

%d bloggers liken dit: