Bureau Box is een allround communicatiebureau. Ons werk is eigentijds, out of the box en af en toe een beetje brutaal. Zowel online als offline is Bureau Box jouw partner voor effectieve en creatieve communicatie.

Weteringpad 100, 3762 ES Soest

info@bureaubox.nl

Volg ons op:

 
B

Box ontwikkelt huisstijl voor Take12

Op donderdag 1 februari is een gloednieuwe horecagelegenheid geopend: Take12 Meet & Eat in Den Haag. Bureau Box heeft de huisstijl van Take12 ontwikkeld. 

Soms vraagt een opdrachtgever bijna het onmogelijke… Gelukkig houdt Box van uitdagingen! Halverwege januari werd Bureau Box benaderd door Pieter, de eigenaar van Take12. Of wij een huisstijl konden ontwikkelen, inclusief signing buiten. De uitdaging? Op 1 februari was de grote opening al! Haast was dus geboden…

Drukwerk

Bij de opening van een nieuwe horecazaak komt veel kijken. Zo ook bij Take12. Menukaarten, tafelkaarten, signing binnen en buiten, cupholders, visitekaartjes, take-away tasjes en koffievouchers. Klanten van het naastgelegen Caesar Fitness & Spa Resort kunnen met de koffievoucher een gratis bakkie scoren. Tof toch van Take12?! De huisstijl van Take12 heeft een natuurlijke look gekregen, door onder andere het gebruik van kraft papier in de menu- en tafelkaarten.

We did it!

Door snel te schakelen met onze drukker en opdrachtgever Pieter, was het drukwerk op tijd klaar. Take12 kon direct met een nieuwe huisstijl uit de startblokken op 1 februari. Fantastisch! De signing op de gevel hangt en ook bezoekers van Caesar Fitness & Spa kunnen niet meer om Take12 heen.

Wij wensen Pieter en alle medewerkers van Take12 veel succes!

Kom binnenkort nog eens terug om het portfolio van Box te bekijken. Dan laten we je zien hoe de complete huisstijl van Take12 eruit ziet!

 

Isabel Kofflard isabel@bureaubox.nl

Isabel werkt als project manager voor Bureau Box. Daarnaast heeft ze, samen met Remi een stichting: The GreenBox.

Isabel, woonachtig in Hattem, is een echte regelneef. Ze houdt graag de touwtjes in handen; je kunt haar typeren als een 'controlfreak', maar dan in de goede zin van het woord... Isabel is nieuwsgierig, analytisch ingesteld en ze houdt van lachen!

Geen reacties

Laat een bericht achter

%d bloggers liken dit: