Bureau Box is een allround communicatiebureau. Ons werk is eigentijds, out of the box en af en toe een beetje brutaal. Zowel online als offline is Bureau Box jouw partner voor effectieve en creatieve communicatie.

Weteringpad 100, 3762 ES Soest

info@bureaubox.nl

Volg ons op:

 
B

Onze
expertises

a
Creatief en effectief

Branding

Vier expertises om communicatie optimaal in te zetten: met de expertise branding nemen we jouw merk of product onder de loep. In een tijd waarin er van alle kanten informatie op ons wordt afgevuurd, is het belangrijk dat je je onderscheidt met je merk om relevant te zijn voor je doelgroep. Maar hoe pak je dit aan? Bureau Box helpt je bij de ontwikkeling en uitvoering van een marketing- of communicatiestrategie, social media strategie of een campagne.

a
Creatief en effectief

Content

Van alle expertises die Box in huis heeft, wordt content steeds relevanter. Je wilt relevante content aanbieden aan je stakeholders. Daarnaast moet je content ook SEO-optimaal zijn! Tsja, schrijven. De meeste mensen zijn er niet dol op. Bureau Box kan een hoop schrijfwerk voor je uit handen nemen, zoals persberichten, nieuwsbrieven en effectieve, zoekmachine vriendelijke webteksten. Maar ook voor andere content zoals fotografie en infographics kunnen wij je bijstaan.

a
Stijlvol en eigentijds

Design

Tijdens een customer journey komt je potentiële klant op diverse manieren in contact met jouw bedrijf (als het goed is!). Via je website, een nieuwsbrief, social media of bijvoorbeeld een brochure. Herkenbaarheid en consistentie is essentieel in deze reis. Dit bereik je onder andere door een huisstijl en een logo dat past bij jouw bedrijf. Dit creatieve proces vraagt om creatieve designers met oog voor detail. Box helpt je hierbij!

a
Op metaal, papier, hout of kunststof

Print

In onze digitale wereld wordt het nog wel eens vergeten: offline communicatie. Het is echter niet minder belangrijk geworden. Integendeel, het kan je online aanwezigheid aanvullen en versterken! Creatief design is hierbij essentieel. Bureau Box kan al je drukwerk verzorgen, zoals visitekaartjes, autobelettering of posters.

Contact