Bureau Box is een allround communicatiebureau. Ons werk is eigentijds, out of the box en af en toe een beetje brutaal. Zowel online als offline is Bureau Box jouw partner voor effectieve en creatieve communicatie.

Weteringpad 100, 3762 ES Soest

info@bureaubox.nl

Volg ons op:

 
B

Happy Halloween: 5 leuke Halloween inhakers!

Halloween is een op-en-top Amerikaanse feestdag. Maar inmiddels is het griezelfeest overgewaaid naar Nederland en dit merken bedrijven ook. We geven je de leukste Halloween-inhakers die we zijn tegengekomen op het wereldwijde web uit Nederland en het buitenland. Om lekker te lezen en te kijken of om inspiratie op te doen voor je eigen bedrijf.

Inhaker 1: Met KNGF door een griezelig bos

De KNGF Geleidehonden haakt in op het griezelfeest om aandacht te vragen voor geleidehonden. Zij organiseren een heuse Halloween Hondentocht en roepen daarbij mensen op om honden te sponsoren. De opbrengst van deze dag wordt gebruikt om de opleiding voor geleidehonden te betalen. De tocht gaat door het schemerige Amsterdamse bos op zaterdag 27 oktober 2018. Chapeau aan KNGF Geleidehonden. Zij weten hun core business te linken aan een feestdag en koppelen hier donaties aan. Goed bedacht!

Inhaker 2: Atomic Candy commercial

De Amerikaanse winkelketen Atomic Candy uit Texas, lanceerde in 2016 een fantastische commercial. Hun oproep? This Halloween, trick hard.

Inhaker 3: Snickers’ Horseless Headman

De commercial van Snickers, die eindigt met ‘you’re not you when you’re hungry’ kennen we allemaal. Namen als Mr. Bean, Joan Collins en Betty White zijn gestrikt om mee te werken aan deze campagne. Maar het merk zet de campagne ook in tijdens Halloween met de Horseless Headman. Check het filmpje!

Inhaker 4: Creatieve Fanta blikjes

Fanta haakt in op de griezelfeestdag door haar blikjes een tijdelijk, nieuw design te geven. Niet eng, wel mooi.

 

Inhaker 5: Ford’s Spooky Carwash

De beste wat ons betreft: autobedrijf Ford pakte het groots aan en bouwde een autowasstraat om tot een spookachtige variant. Mensen die zich verkleden met enge maskers en je laten schrikken: een klassieke ‘Halloween prank’. Dit dacht Ford ook. Uiteraard ontbraken de verborgen camera’s niet en heeft het automerk hiervan een spotje gemaakt. Hij ging viral. Een klassieker!

 

Isabel Kofflard isabel@bureaubox.nl

Isabel werkt als project manager voor Bureau Box. Daarnaast heeft ze, samen met Remi een stichting: The GreenBox.

Isabel, woonachtig in Hattem, is een echte regelneef. Ze houdt graag de touwtjes in handen; je kunt haar typeren als een 'controlfreak', maar dan in de goede zin van het woord... Isabel is nieuwsgierig, analytisch ingesteld en ze houdt van lachen!

Geen reacties

Laat een bericht achter

%d bloggers liken dit: