Bureau Box is een allround communicatiebureau. Ons werk is eigentijds, out of the box en af en toe een beetje brutaal. Zowel online als offline is Bureau Box jouw partner voor effectieve en creatieve communicatie.

Weteringpad 100, 3762 ES Soest

info@bureaubox.nl

Volg ons op:

 
B
Over
Box
Creatief en effectief

Duurzaam communicatiebureau

We horen je denken.. Wat is een duurzaam communicatiebureau? Bij Bureau Box staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit houdt in dat wij zorgen voor creatieve en effectieve communicatie voor de lange termijn. We zijn ervan overtuigd dat communicatie alleen op een duurzame manier écht effectief is. Om duurzaamheid en maatschappelijk verantwoorde ondernemingen te stimuleren is Bureau Box founder van Stichting The GreenBox. De stichting zet zich in voor lokale maatschappelijke initiatieven zonder winstoogmerk door te helpen met marketing en communicatie.

 

Wij vertellen jouw verhaal

Bureau Box is een allround creatief en duurzaam communicatiebureau. Je kunt bij ons terecht voor het laten maken van een website, het ontwerp van een huisstijl tot communicatie-advies. Ons werk is eigentijds, out of the box en af en toe een beetje brutaal. Zowel online als offline is Bureau Box jouw partner voor effectieve, creatieve en duurzame communicatie.

De wensen van onze opdrachtgevers staan centraal, maar het persoonlijk contact is minstens net zo belangrijk. Daarom nemen we de tijd voor een oriënterend gesprek en leveren wij altijd een concept op. Of het nu gaat om het ontwerp van een website of om een communicatiestrategie. Wij willen weten of wij jouw wensen goed hebben vertaald. En jij wilt weten wat je aan ons hebt, toch? Flexibel en transparant, daar houden wij van.

Wat we doen

Om jouw doelgroep op een effectieve en creatieve manier te bereiken, beschikken wij over vier expertises. Aan branding, design, content en print wordt inhoud gegeven op een manier die past bij jouw bedrijf. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op en we maken graag kennis met je!

Branding

Wil je jouw bedrijfsnaam – je merk – onder de aandacht brengen bij je stakeholders? Of wil je je producten promoten onder consumenten? Bureau Box helpt je met corporate branding en product branding.

Design

De creatieve ontwerpers van Bureau Box verpakken jouw verhaal in origineel een creatief design. Het oog wil immers ook wat …

Content

De copywriters van Box maken van jouw verhaal killer content en wil je een website laten maken dan schrijven zij zoekmachine vriendelijke teksten. Alles voor de vindbaarheid!

Print

Bij Box zoeken we naar een balans tussen offline en online communicatie. Het drukwerk van jouw offline communicatie is bij ons in goede handen!

Lees meer
Ons team

De mensen achter Box

Isabel en Remi bundelen graag hun krachten om voor jouw project aan de slag te gaan, samen met hun netwerk van even gedreven creatievelingen. Jouw communicatie wordt op maat gemaakt. In welke vorm dan ook.

Isabel Kofflard
Project Manager

Hoi, ik ben Isabel en ik woon in Hattem, vlakbij Zwolle, samen met mijn vriend en onze honden. Wanneer ik niet aan het werk ben, ben ik graag bezig in mijn moestuin of pak ik een boek. Je mag me ook een Netflix-verslaafde noemen, 'House of cards', 'The Goodwife', The Sinner', heerlijk. Onderuit met een zak chips en binge-watchen, love it!

Remi Huigen
Creative Director

Hoi, mijn naam is Remi Huigen en ik woon in Baarn. Liefhebber van 60's soul en (bij voorkeur oude) Schotse single malt, het liefst tegelijkertijd. Wanneer ik vrij ben, neem ik mijn Nynke op schoot en schuif ik onderuit met een goed glas! En dan ontstaan mijn beste ideeën, dus komt alsnog mijn Macbook uit m'n werktas. Gelijk aan de slag! Verslaafd? Nee joh... Oja, Nynke is mijn kat.